Gadong Taohy

BEKIM FEHMIU BLISTAVO I STRASNO PDF

Blistavo i strašno has 73 ratings and 0 reviews. Bekim Fehmiu bio je jedan od najvećih glumaca bivše je prvi albanski akademski i filmsk. Description. Uspomene Bekima Fehmiua čitaju se kao dokumentarni roman. Prvom knjigom ovaj čuveni jugoslovenski glumac tada se vratio u javni život posle. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu. 3 likes. Book. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu . Privacy · Terms. About. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu. Book. 3 people like.

Author: Kazrale Daizshura
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 23 July 2009
Pages: 256
PDF File Size: 9.85 Mb
ePub File Size: 16.54 Mb
ISBN: 801-9-65613-769-2
Downloads: 14017
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mogrel

Blistavo i strašno

Nakon tri godine, porodica se iz Skadra, iz Albanije, seli u Prizren, na Kosovo. Tako je kasnije svoj nadimak uzeo za prezime.

Mazlum me opominje da prestanem. Prilazi i Hili baka — p. Hili na sav glas grdi Mazluma. Ja u sebi likujem. Dim od nagorele vate, dok me tata lupa po obrazima, ulazi u nozdrve i ja se zagrcnem. Gledam nada mnom njihova zabrinuta lica. Postepeno dolazim k svesti.

  2708 EPROM PDF

Blistavo i strašno by Bekim Fehmiu

Maze me, ljube i grle. Ujka Mazlum, koji sedi malo dalje kao krivacgleda me popreko. Samo je on znao da se pretvaram. Idi kod Bajram – tade i kupi lopticu od kokica i lilihip. Opirem se svom snagom.

Diji ne dozvoljavaju da ga sahrani sa albanskom zastavom. Kasnije su nas uvodili po razredima, na isti ulaz, ali uvek razdvojene.

Bekim Fehmiu

Tih godina “u letnjem bioskopu, iza Bategledao sam film Ludost srca. Predstava mi se mnogo dopala. Mislim da ga je Besa kupila.

Naglo otvaram staklena vrata salona u prizemlju. Na gornjem spratu otvaram vrata sobe moje sestre.

Pogled mi pada na krevet. Na krevetu se nalazi telo pokriveno belim platnom. Lagano uz maksimalnu emocionalnu napetost, prilazim krevetu i polako otkrivam lice. I to je obavio. Ulogujte se Pretplatite se.